KAPSALON PARADISE

KAPSALON PARADISE Wat wilt u nog meer!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 864 beoordelingen
28 jan 2020 om 21:00 Bezorger was vriendelijk , eten was warm maar was tevettig kon niet eten, patat was normaal .
29 dec 2019 om 10:58 Oprecht normaal goed eten. Maar was dit keer oude sla veel vet en er zaten 10 aardappelschijfjes in. Was echt dit keer niet lekker en we hebben alle last van buikpijn gehad.
9 dec 2019 om 7:43 Slecht spareribs was veel te hard!!!
2 dec 2019 om 5:27 Uitstekend
24 nov 2019 om 20:57 Ik vind 2 haren in mijn kapsalon, toen maar gestopt met eten en weggegooid. Ik bestel hier nooit meer. Eerste keer voor dit restaurant gekozen. Bezorging door een hele ander restaurant naam ?? 10 euro voor een "grote kapsalon, was geen grote maaren g
27 okt 2019 om 16:47 Smaakte goed en werd snel bezorgd
21 okt 2019 om 7:49 Vegetarische Turkse pizza had ik meer van verwacht dan alleen maar vlees weg laten. De sla/groeten in alle gerechten waren wat verlept. Bezorging was prima, zelf iets sneller dan origineel aangegeven.
21 okt 2019 om 0:49 Super !
3 okt 2019 om 22:04 Rijst was rauw Aardappal kan beter vermeld worden als aardappel schijfjes ipv gewoon aardappel Bezorging zeer netjes en snel Voor de rest geen klachten
24 sep 2019 om 19:27 Koud eten en het was zuur van smaak
21 sep 2019 om 20:05 Altijd lekker!
15 sep 2019 om 1:45 Super weinig !! Was me eerste keer dat ik hier heb besteld maar ook gelijk me laatste keer !